Andreas Wohlers-Herbert

Her er de nominerede til månedens spiller i Premier League

Premier League har netop offentliggjort de syv nominerede til prisen som månedens spiller i Premier League.
Dan Burn, Brennan Johnson, Riyad Mahrez, Solly March, Marcus Rashford, David Raya og Bukayo Saka. Det er navnene på de spillere, der i januar er nomineret til månedens spiller i den bedste engelske række.

Blandt førnævnte spillere må de to engelske landsholdsspillere Marcus Rashford og Bukayo Saka anses som værende favoritter til prisen, da de hver især har haft tur i den, siden de vendte hjem fra VM i Qatar.

Marcus Rashford har i januar lavet tre mål i fire kampe, hvor han blandt andet var med til at sikre Manchester United en flot hjemmesejr mod rivalerne fra Manchester City. Det er desuden blevet til syv point i årets første fire kampe for Manchester Uniteds målfarlige kantspiller.

Marcus Rashfords landsholdskammerat Bukayo Saka har bestemt også haft en god start på året, hvor det er blevet til et mål og en assist i tre kampe. Bukayo Saka og Arsenal har i januar cementeret deres plads øverst i tabellen med syv point i de tre kampe mod Newcastle, Tottenham og Marcus Rashfords Manchester United, som Bukayo Saka var med til at besejre i sidste weekend.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER