Fodbold nyheder

England: Premier League
FT
2 - 0
(2 - 0)
West Ham
Everton
J. Bowen (34), J. Bowen (41)

Sædet brænder under Frank Lampard

Af Noah Mørch Rysager

Der er ikke meget, der har fungeret for Everton i denne sæson, og mange mener, at klubben kraftigt bør overveje et managerskifte.
Article image
Ritzau-Scanpix
Everton led endnu et skuffende resultat i går, da man indkasserede et nederlag på 0-2 ude mod West Ham. Everton befinder sig aktuelt under stregen, hvor klubben kun har hentet 15 point i sæsonens første 20 kampe.


Everton klarede med nød og næppe skærene i sidste sæson, hvor man overlevede nedrykningskampen i sidste ende. Efter 20 kampe i seneste sæson, havde Everton hentet otte point flere, end klubben har på nuværende tidspunkt.

Frank Lampard blev efter besøget i London forholdt kritikken. Han gav efter kampen udtryk for, at han er klar til at gøre det nødvendige arbejde for at føre Everton et bedre sted hen.

- Jeg frygter absolut ikke at blive fyret. Jeg er stolt af at gøre arbejdet.

Der er dog ingen garanti for, at han får lov til at gøre forsøget. Selvom Lampard ikke selv frygter en opsigelse, så menes det af mange, at en fyreseddel er nært forestående.

En anden fyringstruet manager, David Moyes, er blevet nævnt som en mulig afløser for Lampard. Moyes var manager i klubben fra Liverpool i årene 2002-2013. Moyes håber dog selv på, at de blå fra Merseyside holder fast i Lampard.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik