Kent Christensen

Quique Setien: Real Madrid er såret, men meget farligere

Den tidligere FC Barcelona- og nuværende Villareal-cheftræner, Quique Setien, frygter Copa del Rey-opgøret mod Real Madrid i morgen aften.
Villareal har spillet en god sæson hidtil i La Liga, hvor de i øjeblikket ligger på en femteplads med 28 point efter 17 kampe. Formen er ganske god, og hvis man kigger på deres seneste kamp mod titelfavoritterne fra Real Madrid, så kan de sagtens gå ind til torsdagens ottendedelsfinalekamp med selvtillid, da de vandt deres seneste ligakamp mod netop Madrid med 2-1.

Samtidig har den spanske hovedstadsklub kun formået at vinde en enkelt af deres seneste fem kampe mod Villareal, og hvis man dertil lægger, at Real Madrid er inde i en halvskidt periode, hvor de seneste har tabt supercup-finalen mod ærkerivalerne fra FC Barcelona, så kan det nemt komme til at se sort ud.

Forud for Villareal – Real Madrid-opgøret, har cheftræner for Villareal, Quique Setien, holdt et pressemøde, hvor han trods omstændighederne ikke lader sig hvile på laurbæerne – her udtaler han blandt andet:

- Jeg ville have foretrukket, at Real Madrid vandt i søndags. Det sker sjældent, at de taber to kampe i træk, og det er nu et handicap. Jeg lægger ikke så meget i, at de er i en dårlig periode eller trætte, de vil helt sikkert komme for at vinde. De vil blive bedre, fordi de er såret, vi ved, at et såret dyr er meget mere farlig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER