Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Stort kaos venter Anders Dreyer i Anderlecht

Anders Dreyer er draget til en belgisk storklub, som på mange måder er i knæ...
24-årige Anders Dreyer skiftede for nyligt FC Midtjylland ud med den belgiske storklub Anderlecht. Et skifte til en større liga og klub på papiret - men ifølge en historie fra bold.dk så er klubben langt fra den mest velsmurte maskine for tiden.

Anderlecht står nemlig med et markant økonomisk underskud på hele 200 millioner kroner, og derudover er i de også i store sportslige vanskeligheder, da de aktuelt befinder sig på en meget skuffende 12. plads.

Deres vanskelige situation gør blandt andet, at klubben forsøger at spare ned i mindste detalje. Blandt andet opvarmer de ikke stadion, og de har planer om at sælge deres mest lovende talenter for at få hurtige penge i kassen.

Det ligner altså, at Dreyer godt kan forberede sig på at skulle navigere i en klub, som befinder sig i en kaotisk tilstand. Klubben har også dansk islæt i form af deres nyligt tilkomne fodbolddirektør Jesper Fredberg og cheftræner Brian Riemer.

Der er således stort pres på danskerne, som skal levere hurtigst muligt for at få Anderlecht tilbage på rette køl. Kan den danske trio mon rette storklubben op?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER