Kent Christensen

Hvem er VM’s største skuffelse?

Der var flere af de helt store spillere til VM i Qatar, der ikke levede op til de enorme forventninger, men hvem har været den største skuffelse? Her kommer et par bud.
Efter den flotte kulmination med finalen mellem Argentina og Frankrig slutter VM, men flere spillere på de andre landshold har ikke kunnet indfri de forventninger, der har været forud for VM-slutrunden. Her kommer nogle af de mest fremtrædende navne, som på sin vis har skuffet:

Cristiano Ronaldo:

Den portugisiske superstjerne så frem til det, der formentlig blev hans sidste VM, men endte med at være indskifter og slået ud i kvartfinalen mod Marokko. Cristiano scorede kun ét mål i fem kampe. Mange havde måske forventet mere af den femdobbelte Ballon d'Or-vinder, der på trods af sin fremskredne alder stadig har et kæmpe forventningspres på skuldrene fra fans verden over.

Luis Suarez:

Endnu en legende, der var ved porten til sit sidste VM. Den 35-årige Uruguay-legende blev elimineret i gruppespillet og scorede ikke et eneste mål. Hans præstation var meget mere diskret end i andre VM’s, såsom Sydafrika 2010.

Manuel Neuer:

Kaptajnen for det tyske landshold spillede under forventning sammenlignet med andre verdensmesterskaber, og i alle kampe tyskerne spillede, indkasserede han mindst ét mål. Bayern-målmanden lukkede fem mål ind i tre kampe. Hans niveau taget i betragtning, kunne der forventes noget mere.

Vinicius Junior:

Stjernen i Real Madrid var det andet store banner fra Brasilien sammen med Neymar. De var de store favoritter til at tage, hvad der ville være deres sjette stjerne, men de led et skuffende nederlag mod Kroatien i kvartfinalen. Vinicius afsluttede sit første VM med et enkelt mål og to assists.

Kevin De Bruyne:

Manchester City-stjernen spillede heller ikke det VM, der var forventet af ham. I tre kampe formåede han hverken at score eller lave assists. Hans præstation var langt fra den han havde til VM i Rusland 2018.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER