Verden: VM
FT
3 - 0
(2 - 0)
Argentina
Kroatien
L. Messi (34), J. Álvarez (39), J. Álvarez (69)
Kent Christensen

Modric: Vi vil forsøge at spille vores livs bedste kamp

Der er lagt op til et højintenst og yderst vigtigt opgør, når Argentina og Kroatien i aften skal kæmpe om en finaleplads til VM i Qatar.
Det er i den grad to af fodboldverdenens store giganter, som i aften mødes i en VM-semifinale. For Kroatiens vedkommende, skal man ikke længere tilbage end til 2018, da de sidst stod i en VM-finale. Det er heller ikke mange år siden, at Argentina gjorde det, da det var ved forrige VM i 2014, hvor de tabte finalen mod Tyskland.

Det er altså på ingen måde uvant for de to hold at nå langt ved VM-slutrunder, og begge hold råder også over flere kvalitetsspillere, der har evnerne til at afgøre de helt store kampe – her er der specielt tale om to af semifinalisternes hovedpersoner; nemlig Lionel Messi og Luka Modric. Sidstnævnte udtalte sig forud for kampen om Kroatiens chancer og deres eventuelle frygt for Messi:

- Argentina er et stort hold; Jeg vil ikke bare spille mod en enkelt spiller. Selvfølgelig er Messi rigtig god og deres bedste spiller, og vi vil få det svært med at stoppe ham, men vi er forberedte, og vi vil gøre vores bedste. Vi vil forsøge at spille vores livs bedste kamp. Jeg håber, at det er nok til at komme i finalen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER