Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Schweinsteiger om Fernandes: Jeg kalder ham ”Hjernen”

Manchester Uniteds hjerne hedder Bruno Fernandes, hvis man skal tro Bastian Schweinsteiger.
Portugal kom til at spille en sørgelig rolle i VM-historien, da Bruno Fernandes og kompagni blev slået ud af VM-kvartfinalen mod Marokko. Dermed kan midtbanekreatøren vende tilbage til Manchester United, hvor han ifølge Bastian Schweinsteiger bliver undervurderet.

Fernandes har deltaget i 20 ud af 21 Manchester United-kampe i den igangværende sæson, som er sat på pause af VM-slutrunden i Qatar, og selvom han ikke er lige så afgørende foran målet, som han var en gang, har han alligevel spillet en nøglerolle på Erik ten Hags mandskab.

Den 28-årige midtbanekreatør har tilsyneladende fået et godt forhold til de to nye medlemmer af Manchester Uniteds midtbanetrio, Christian Eriksen og Casemiro, ligesom han har båret anførerbindet i det meste af den igangværende sæson.

Den igangværende sæson har understreget Fernandes’ vigtighed for Manchester United, og Schweinsteiger, der har en fortid hos ”The Red Devils”, har særdeles høje tanker om Fernandes – eller ”Hjernen”.

- Jeg kalder ham ”Hjernen”, udtaler Bastian Schweinsteiger ifølge Manchester Evening News.

- Han er så klog, når han bevæger sig rundt på banen.

- Man undervurderer faktisk hans arbejdsindsats.

- Selvfølgelig leverer han assists og scorer mål, men Bruno Fernandes arbejder virkelig hårdt. Hans tal er høje i forhold til, hvor meget han løber på banen, og jeg kan virkelig godt lide at se ham, fordi alt, hvad han gør, giver mening.

Bruno Fernandes og Manchester United genoptager Premier League-sæsonen den 27. december, hvor Nottingham Forest besøger Old Trafford. Forinden skal ”The Red Devils” dog i aktion i Carabao Cuppen den 21. december, hvor Burnley besøger Old Trafford.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER