Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Søndagens engelske rygter

Januar-vinduet nærmer sig med hastige skridt - her er søndagens engelske rygter.
Tottenham overvejer kraftigt at hente den hollandske Stefan de Vrij fra Inter Milan i januar, men der er konkurrence fra Atletico Madrid, som også er interesseret i den 30-årige forsvarsspiller, som bliver fri på markedet til sommer. (Football Insider)

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, var villig til at lade Cristiano Ronaldo forlade Old Trafford i august, men flere klubber afviste chancen for at købe den 37-årige verdensstjerne. (The Athletic)

Manchester United holder fast i interessen i Napolis midterforsvarer Kim Min-jae, men møder konkurrence fra Real Madrid om den 26-årige sydkoreanske landsholdsspiller, som har en frikøbsklausul på 38 millioner pund - svarende til godt 330 millioner danske kroner. (Sunday Mirror)

Arsenal og Chelsea har begge udtrykt interesse for at hente Elfenbenskystens angriber Wilfried Zaha fra Crystal Palace i det kommende transfervindue. (Teamtalk)

Newcastle er bandt topkandidaterne til at hente den slovakiske midterforsvarer Milan Skriniar fra Inter Milan. (Calciomercato)

Chelsea og Liverpool er begge interesserede i at hente den norske midtbanespiller Sander Berge fra Championship-klubben Sheffield United. (Jeunesfooteux)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER