Niklas Gerster

Barca vil forlænge med Dembélé

Dembélé er blomstret på ny for FC Barcelona i denne sæson, og parterne ønsker derfor nu angiveligt at forlænge samarbejdet.
25-årige Ousmane Dembélé har haft et meget tumultarisk karriereforløb. Han har som følge af flere skader og svingende form skiftevis været dømt inde og ude i FC Barcelona. Han har dog spillet fremragende for catalanerne i denne sæson, og det ser nu ud til, at han er inde og ikke ude.

I hvert fald hvis man skal tro den respekterede transferjournalist Fabrizio Romano, som på sin Twitter-profil skriver, at Jordi Cruyff som er sportsdirektør i den spanske storklub, har udtalt følgende om den franske kantspiller:

- Dembele har altid sagt, at han ønsker at blive. Han har været meget respektfuld, og vi er superglade for Ousmane.

Romano skriver videre, at FC Barelona vil snakke kontraktforhandlinger med Dembélé i løbet af 2023, da hans kontrakt udløber i 2024. Dembélés talent er uomtvisteligt, og han har leveret fire mål og fem assist for Barca i sæsonen indtil videre. Desuden har han været fast starter på et forrygende fransk VM-mandskab. Er det klogt af Barca at forlænge, eller er Dembélé for ustabil?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER