Kent Christensen

Tidligere landsholdsspiller: Portugal spiller mere som et hold uden Ronaldo

Cristiano Ronaldos tidligere landsholdskammerat, José Fonte, udtaler sig i en podcast om, hvorvidt Ronaldo bør være at finde i Portugals startopstilling til kvartfinalekampen mod Marokko.
Den nu 37-årige portugisiske verdensstjerne, Cristiano Ronaldo, har ifølge mange ikke præsteret prangende under VM i Qatar, hvor han i skrivende stund er noteret for et enkelt mål, da han scorede på straffespark i Portugals VM-åbningskamp mod Ghana.

Som helhed har Portugal dog formået at præstere på nærmest øverste hylde, og seneste eksempel på dette, er, da de i tirsdags bankede schweizerne ud af VM-slutrunden med en gigantsejr på 6-1 – her startede Ronaldo på bænken og kom først ind efter 74 minutter.

Det er ingen hemmelighed, at den femdobbelte Ballon d'Or-vinder er aldrende og i øjeblikket får sparsommelig spilletid, som både kan skyldes svingende præstationer på banen, men også et par småskader man måske forsøger at afværge ved at give ham mere hvile.

Spørgsmålet vil endnu engang blive stillet til lørdagens storopgør mellem Marokko og Portugal, der skal kæmpe om semifinalepladser – Skal Cristiano Ronaldo starte på bænken igen? Det har Ronaldos tidligere portugisiske landsholdskammerat et bud på, da han i en podcast giver hans holdninger tilkende om situationen:

- Portugal har kvaliteten til at gøre dette i enhver kamp (at vinde som de gjorde mod Schweiz), men vi er nødt til at være ærlige – bare hans tilstedeværelse på banen gør, at spillerne på det portugisiske landshold helt ubevidst og automatisk bliver nødt til at spille for ham og altid give bolden til ham. Når han ikke er der, så spiller Portugal mere som et hold, og det så vi mod Schweiz.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER