Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Verden: VM
FT
3 - 0
(2 - 0)
England
Senegal
J. Henderson (38), H. Kane (45), B. Saka (57)
Daniel Solving

Rice om England: Hvorfor skal vi ikke frygtes?

Det engelske hold har fået en ganske fortrinlig start på VM-slutrunden.
Den engelske midtbane-general Declan Rice har ovenpå Englands sejr mod Wales været ude og sætte nogle ord på hele debatten omkring det engelske-landshold, og holdets spillestil. Rice mener, at Englands fortjener mere kredit end det, der bliver skrevet og snakket om verden over.

- Jeg fik ikke set Frankrigs kamp i går aftes – Jeg så resultatet, og der har været mange chok i løbet af turneringen. Du kan ikke tage noget for givet. Det er derfor, at vi gør det så godt, og måske derfor vi ikke får den ros vi fortjener.

Det engelske hold er førhen blevet kritiseret for deres manglende lyst til at spille offensivt-underholdende fodbold. På trods af, at den engelske-offensiv har mange store navne, er det ikke altid, at det har set lige kønt ud.

West Ham spilleren mener dog, at det har set godt ud for England der med 7 point gik videre fra gruppen som nummer et.

- Vi har set store nationer tabe, men vi har ikke smidt os selv i en situation, hvor vi har været under pres. Vi har altid følt, at vi har haft kontrollen i gruppen.

Om England kan fortsætte med at præstere længere henne i turneringen må tiden vise, men Declan Rice ser det engelske landshold, som et af de landshold der skal frygtes og han er klar til de svære kamp der måtte komme, såfremt at England når langt.

- Når de begynder at møde bedre hold, vil ens niveau naturligvis stige. Det er de kampe man ønsker at være involverede i og blivet husket for. Vi ville være klar til de slags kampe, siger Rice ifølge Skysports.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER