Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Det danske landshold går ikke helt tomhændede hjem

På trods af den massive skuffelse, kan de danske landsholdsspillere trøste sig med at hive en fornuftig pengebonus med hjem.
Selvom de danske landsholdsspillere har været enormt skuffede ovenpå gårsdagens fadæse imod Australien, så får de trods alt stadig en solid pengebonus for at have deltaget ved VM-slutrunden. Spillerforeningen meddelte før slutrunden, at alle 26 spillere ville modtage 891.000 kroner for alene at have kvalificeret sig til VM.

Dermed går de ikke helt tomhændede hjem, men de kunne dog have tjent langt mere på slutrunden, hvis de var gået videre. De havde mulighed for at opnå følgende bonusser, alt efter hvor godt de havde præsteret:

Ottendedelsfinale: 1.379.000 kroner
Kvartfinale: 1.865.000 kroner
Semifinale: 2.887.000 kroner
VM-bronze: 3.152.000 kroner
VM-sølv: 3.380.000 kroner
VM-guld: 4.950.000 kroner

Svimlende pengesummer kunne altså være tikket ind på landsholdsspillernes konto, hvis de var kommet langt i turneringen. Sådan gik det som bekendt ikke, og derfor bliver det ”blot” til knap 1 million kroner til hver spiller. Forud for slutrunden havde spillerne dog også besluttet, at de ville donere 2,5 millioner kroner til børnefodbolden uanset udfaldet af turneringen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER