Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Verden: VM
FT
2 - 1
(0 - 0)
Frankrig
Danmark
K. Mbappé (61), K. Mbappé (86)
A. Christensen (68)
Torsten Brix

Danmarks mareridt = Enmandshæren Mbappé

Hvem skal stoppe ham?
- I Nations League vandt vi to gange over Frankrig. Med fire i bageste kæde scorede vi to gange i Paris, og i Parken stillede vi også med fire i forsvaret og vandt 2-0. Men mod Tunesien valgte landstræneren en tremandskæde, givetvis fordi han også havde planer om at anvende den formation mod Frankrig ved VM. Måske er han forskrækket over, at det ikke gav resultat mod Tunesien, og hvad tør han så forsøge nu?

Sådan skriver Flemming Povlsen i dagens udgave af Jyllands-Posten inden Danmark skal møde Frankrig i en ultravigtig VM-kamp. Frankrig vandt VM2018 og har flere stjernespillere, så hvordan skal Kasper Hjulmand stoppe dem og især Kylian Mbappé?

- Kylian Mbappé er en enmandshær. Men kan vi få fat i ham, er vi kommet langt. Men jeg må sige, at jeg er bekymret for vores forsvar. Joachim Andersen og Simon Kjær så tunge ud mod Tunesien, og det var Andreas Christensen, der reddede det meste. Vi kan sagtens komme til at mangle fart i forhold til Kylian Mbappé, for der er ikke mange fodboldspillere, der er lige så hurtige som ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER