Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Verden: VM
W. Hennessey (86)
R. Cheshmi (90), R. Rezaeian (90)
Philip Dar

Iran tager sen sejr over Wales

Efter et hav af chancer og et rødt kort til Wales-keeperen, lykkedes det til sidst iranerne at tage sejren.
Wales og Iran tog hul på anden spillerunde i gruppespilsfasen ved VM, da de fredag mødtes på Ahmad bin Ali Stadium. Her kunne Wales tage et stort skridt mod videre avancement med en sejr mod Iran, som kom ind til kampen med et stort nederlag til England i den første gruppekamp.

Dette var dog ikke til at se, da det var Iran, som kreerede de største chancer og allerede efter 16 minutters spil, havde iranske Ali Gholizadeh havde bolden i nettet, men en offside-kendelse kom i vejen for en iransk føring. Iran fortsatte dog spilovertaget og havde flere afslutninger på træværket i løbet af kampen. Iranerne virkede forbandede, men efter 86 minutters tog kampen så en drejning, da den walisiske keeper, Wayne Hennessey, endte på skovtur og lavede et stort frispark langt fra eget mål. Dette blev kvitteret med et direkte rødt kort og gav iranerne om end endnu mere blod på tanden for at jagte sejren.

Den helt store forløsning kom i dommerens tillægstid, da Roozbeh Cheshmi sparkede langt ude fra, men bolden strøg ind bag den indskiftede Danny Ward i Wales-målet også kunne jublen ellers bryde løs blandt både iranske spillere og fans. Pludselig var VM-håbet i live for de hårdtprøvede iranere og forløsningen var til at tage at føle på,

Wales satte en jagt ind på en sen udligning, men det resulterede i stedet i en iransk kontra, som endte i endnu en scoring, da Ramin Rezaeian kunne chippe bolden over Ward i målet og så var sejren hjemme for Iran, som nu indtager gruppens andenplads med tre point, ligesom England har før deres anden gruppekamp mod USA fredag aften.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER