Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Bellerín om skandaløst VM: Blandede følelser over ikke at være i Qatar

Hector Bellerin udtaler sig nu som en af de første fodboldspillere om VM i Qatar - noget han selv synes er forkert.
FC Barcelonas højreback, Hectór Bellerín, har blandede følelser over ikke at være blevet udtaget til Spaniens VM-trup, for på den ene side gør fravalget ondt rent sportsligt, men samtidig undgår den meget selvbevidste catalaner på den måde at støtte Qatar.

Mode- og mandemagazinet GQ har kåret Hectór Bellerín som én af årets mænd og det var i en forbindelse med et interview med dem, at højrebacken i sin takketale satte ord på fraværet til slutrunden i ørkenstaten Qatar.

- Som fodboldspiller er dét ikke at være i Qatar og være blevet fravalgt, noget der gør mig ked af det. Men der er en del af mig, der glæder sig. Jeg ved ikke om jeg ville kunne glæde mig over en fodboldfest, hvor 6500 mennesker har mistet livet. Folk fra lande som Pakistan eller Bangladesh, mest mænd i 30'erne og 40'erne, der kun var på udkig efter et værdigt liv for dem selv og deres familier, indledte Bellerín den alvorlige takketale.

- Vi skal hjælpe de grupper, der er blevet undertrykt, vi skal give dem plads, så deres stemme bliver bedre hørt. Det er den eneste måde at komme videre på og at kende og respektere andre. Vi, der er dem i offentlighedens søgelys, er de første, der skal hjælpe og støtte, afsluttede catalaneren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER