Torsten Brix

AaB hentede profil – igen

Som Indkast.dk forudsagde, så fortsætter Rasmus Thelander hos den kriseramte Superliga-klub.
Torsdag aften blev Indkast.dk fra et par solide kilder bekendt med, at Rasmus Thelander i dag ville blive præsenteret i AaB i artiklen - AaB henter profil – tilbage.
Dette blev holdt stik og i en pressemeddelelse siger AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum:

- Som tidligere meldt ud så havde vi gerne forlænget samarbejdet med Rasmus allerede i foråret, men vi havde også forståelse for hans ønske om et nyt udlandseventyr.

- I vores bestræbelser på at forstærke forsvarskæden har Thelander alligevel været vores førsteprioritet, og vi fik hurtigt en stærk indikation fra Rasmus om, at han også ønskede at komme hjem til AaB og Aalborg allerede nu, selvom han udover at blive i Ferencvaros havde flere særdeles attraktive muligheder i Skandinavien at vælge imellem.

- Med Rasmus får vi en kulturbærer og et fyrtårn, og han kommer med erfaring og ved, hvad der kræves for at vinde fodboldkampe, og vi glæder os over allerede nu at have ham på plads i vores trup før et vigtigt forår.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER