Fodbold nyheder

Benzema: Jeg er klar til at spille

Af Louis Andersen

Der har været lidt spekulationer, om Karim Benzema kunne blive klar til den første kamp ved VM. Nu kommenterer han selv på dette.
Article image
Op til den kommende VM-slutrunde har det i den franske VM-trup været et stort spørgsmål, nemlig Karim Benzema. Benzema, der tidligere på året vandt Ballon d'Or, har på det seneste døjet med muskelproblemer, og der har franskmændene derfor ikke været helt sikre på, om deres store stjerne kunne nå at blive klar til den første kamp. Tirsdag trænede Benzema ikke med den franske trup, da han ikke skulle løbe nogen risiko, men nu melder angriberen sig 100% klar.


- Jeg føler ikke længere smerte og ubehag. Jeg er kommet mig godt, og fysisk og mentalt har jeg det godt. Jeg er klar til at spille den første kamp, og jeg kan slet ikke vente til at stå inde på banen. Det er jo VM. Lige nu træner vi bare, men vi ser alle frem til at komme ind og spille, fortæller Karim Benzema til France 3 og L’Equipe.

Benzema har misset Real Madrids seneste fire La Liga-kampe, man han melder sig altså 100% klar til Frankrigs første kamp. Frankrig er blandt dem som mange anser som favoritter til at tage trofæet med hjem fra Qatar. Frankrig møder tirsdag den 22. november Australien i deres første gruppekamp.

Mere om Karim Benzema

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik