Kent Christensen

Manchester City vil holde møde med Bernardo Silva om potentielt Barcelona-skifte

Bernardo Silva har længe været rygtet til FC Barcelona, og ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, så vil Manchester City og Bernardo Silvas repræsentanter holde et møde i VM-pausen, der skal handle om spillerens fremtid.
FC Barcelona har oplevet en god blanding af op- og nedture i nuværende sæson, hvor de mest betydningsfulde nedture har været deres manglende Champions League-playoff kvalifikation - samt deres skuffende El Clásico-nederlag på Santiago Bernabeu.

Catalonierne har i den grad fået styrket truppen i sommerens transfervindue, og noget tyder på at klubben, trods en udfordret økonomisk situation, endnu engang vil forsøge at forbedre truppen ved at hente Manchester Citys 28-årige midtbanespiller, Bernardo Silva.

Ifølge kilder, så vil Bernardo Silva være åben for et skifte til den spanske storklub, og selvom Pep Guardiola og bestyrelsen i Manchester City ønsker at spilleren vil blive, så vil de ikke stå i vejen for et skifte, hvis Bernardo Silva selv ønsker det. Dette skal der ifølge Mundo Deportivo holdes et møde om i VM-pausen.

FC Barcelona skal dog finde den helt store pengepung frem, hvis de skal lykkes med at hente spanieren, da han vil koste i omegnen af 700 millioner kroner at hente til næste år.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER