Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Vallys om hård Brøndby-start: Jeg var meget ked af det

Nicolai Vallys løfter nu sløret for, hvordan den første tid i Brøndby IF har været
Nicolai Vallys skiftede i sommer Silkeborg IF ud med Brøndby IF - et skifte der ikke gik så let, som Vallys selv havde både forventet og håbet. Nogle Brøndby-tilhængere var ikke tilfredse med offensivprofilens skifte til Brøndby, fordi han tidligere har fortalt, at han var fan af FC København, da han var yngre.

Vallys fortæller nu, at han modtog mange hårde beskeder, og det blev han og hans nærmeste kede af. Det fortæller han i et stort interview med Discovery+.

- Det startede egentlig rimelig hurtigt. Det er første eller anden dag, at der kommer lidt negative ting. Der begyndte det ligesom at gå op for en, at der rent faktisk var nogen, der egentlig ikke kunne lide en. Det var lidt på et personligt plan, følte jeg.

- Det kunne jeg godt mærke. Det ramte mig. Det er også noget, jeg havde nogle snakke med mine forældre om, hvordan man ligesom skulle håndtere det. Jeg sad også og læste beskeder op for dem. Ja, det var med kram og forældre, der var kede af det. Jeg var selv meget ked af det, siger han blandt andet i et længere interview med Discovery+.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER