Philip Dar

Xavi: Piques karrierestop siger alt om ham

Ifølge den spanske manager, havde de to en svær samtale i sommer.
I en video på de sociale medier, offentliggjorde den spanske forsvarslegende, Gerrard Pique, sit karrierestop allerede efter weekendens kamp på Camp Nou mellem FC Barcelona og Almeria. Den 35-årige FC Barcelona-spiller har haft svært ved at gøre sig lige så gældende i denne sæson, som han har været de tidligere.

Ifølge La Vanguardia, kan FC Barcelonas økonomiske situation have spillet en rolle i Piques beslutning, da han er en af de mest løntunge spillere i Barcelona-truppen. Dette anerkender hans manager og tidligere holdkammerat, Xavi, også.

- Pique er stadig på kontrakt og kunne have fortsat i klubben, så hans gestus viser spektakulær storhed. Vi havde en privat samtale i begyndelsen af sommeren. Jeg måtte forklare ham omkring mine intentioner med ham, så det var en af de sværeste øjeblikke som træner. Vi hørte om Piques beslutning denne uge. Jeg havde helt sikkert en afgørende rolle i hans beslutning, men sandheden er, at jeg må tage nogle beslutninger og i mange situationer, så spiller andre fremfor Pique. Pique er modig, en vinder, en god holdkammerat og en meget intelligent person. Han har været en god anfører for Barca, udtaler Xavi.

Gerrard Pique nåede 14 år i Barca-trøjen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER