Manchester U
A. Ferreyra (17)
Jonas Corap

United missede muligheden for førstepladsen

Manchester United var på en svær opgave, da de skulle bruge en to-måls sejr for at sikre førstepladsen i gruppen.
Da Real Sociedad hjemme tog imod Manchester United på Europa League-gruppespillet sidste spillerunde, var det en kamp om gruppens førsteplads. Det krævede dog minimum en to-måls-sejr til United, da Sociedads målscore var bedre inden opgøret.

I en første halvleg hvor hjemmeholdet startede klart bedst, var det dog United som bragte sig i front efter 17 minutter, da 18-årige Alejandro Garnacho let scorede sit første mål for klubben, efter Cristiano Ronaldos fremragende oplæg. Da slutningen på halvlegen nærmede sig brændte begge mandskaber nogle store chancer. Der faldt dog ikke flere scoringer i første halvleg, hvor holdene kunne gå til pause ved stillingen 0-1.

I anden halvleg var det tydeligt, at United var det jagende hold, hvor de stod med høje kæder for at sætte pres på Sociedad. Der var en øget tænding fra begge mandskaber, som kampen skred frem, hvor der blev begået flere grimme forseelser, hvilket fik dommeren til at uddele adskillige advarsler.

Da kampen nærmede sig afslutningen jagtede United stadig det andet mål, som ville sikre førstepladsen, dog var det Real Sociedad, som spillede bedst. I de døende minutter måtte et træt Sociedad-mandskab forsvare resultatet mod United, som pumpede en masse lange bolde ind i feltet. I sidste ende holdt baskerne dog stand, og sikrede dermed førstepladsen i gruppen på målscore.