Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Tidligere ungdomsspiller i Barcelona kritiserer arbejdsmetoder i klubben

Det 19-årige ungdomstalent, Xavi Simons, spiller i øjeblikket i PSV Eindhoven, hvor han for nyligt udtalte sig om sin tidligere klubs træningsmetoder.
PSV Eindhoven, som til daglig spiller i den hollandske liga, Æresdivisionen, har fået en udmærket start på sæsonen, hvor de hidtil ligger på andenpladsen i både den hjemlige liga såvel som deres Europa League-gruppe lige bag Arsenal. En af de spillere, der har medvirket til succesen i klubben, er FC Barcelonas tidligere ungdomspiller – Xavi Simons.

Xavi Simons skrev under med den hollandske klub i sommers, og har indtil videre scoret ti mål og lavet fire assist fordelt på 19 kampe i alle turneringer. Hollænderen præsterede enestående i 2-0-sejren mod Arsenal, en sejr der sikrede kvalifikation til næste runde af Europa League, og i slutningen af kampen blev han spurgt om den udvikling han har været igennem i de seneste år.

Xavi Simon fremhæver specielt sin træning i fitnesscenteret, som han først fik øjnene op for da han kom til Paris Saint-Germain:

- Tro mig, hos Barca arbejder man ikke meget i træningscenteret, man arbejder med bolden, men ikke i træningscenteret. Da jeg kom til PSG fandt jeg forskellene. Hos PSG arbejdede de i træningscenteret. Franskmændenes liga var meget fysisk, og jeg så forskellene med det samme. Jeg var nødt til at kunne forsvare mig selv når jeg spillede.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER