England: Premier League
FT
1 - 2
(0 - 2)
Tottenham
Newcastle
H. Kane (54)
C. Wilson (31), M. Almirón (40)
Jonas Corap

Shearer: Newcastle-spiller vil kunne komme ind på alle PL-klubber

Newcastle forlængede deres ubesejrede stime til seks kampe, efter de med en imponerende sejr på 1-2 på Tottenham Hotspur Stadium, kunne spille sig op på fjerdepladsen i Premier League.
Newcastle-legenden Alan Shearer sagde efter Newcastle Uniteds sejr på udebane over Tottenham, at Newcastles Bruno Guimaraes kunne spille for et hvilket som helst Premier League-mandskab, da han skulle give sit syn på gårsdagens kamp:

- Udover de første 15 minutter synes jeg Newcastle var klart bedst i kampen, og de fortjente deres sejr. Tottenham så middelmådige ud, og deres spil var endimensionelt, til sammenligning havde Newcastle massere af idéer til, hvordan de kunne komme frem. Det ville altid være en svær kamp, når Tottenham reducerer tidligt i anden halvleg, men dette Newcastle-hold har en hårdhed omkring dem, de panikkede aldrig.

- Den store ting for mig når jeg ser dem, er hvordan de presser, og hvor godt organiserede de er. På midtbanen har Bruno Guimaraes været så god, at han ville kunne spille for ethvert Premier League-mandskab i hans nuværende form. Tre ud af fire spillere i bagkæden (Sven Botman, Dan Burn, Kieran Trippier) er Eddie Howes indkøb, sammen med Nick Pope i målet, har de gjort holdet mere solidt med en bedre defensiv forståelse.

Bruno Guimaraes var kraftigt rygtet til Arsenal, inden Newcastle slog til, og hentede den 24-årige midtbanespiller til klubben i januar 2022 for cirka 342 millioner kroner.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER