Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Skade-kontrovers: Barcelona-profil alligevel udtaget til VM

Ronald Araujo er udtaget til Uruguays VM-trup, selvom FC Barcelona-profilen i øjeblikket kæmper med en skade.
Det endte ikke ligefrem godt, da Ronald Araujo sidst var i landsholdstjeneste. Det blev således kun til fire minutter på banen for FC Barcelonas stortalent, før han måtte udgå med en skade. Den skade betyder, at han foreløbig er gået glip af seks kampe for FC Barcelona.

Derudover ser Uruguays landshold og Barca angiveligt forskelligt på Araujos skade. Den catalanske storklub insisterede på at sende Araujo på operationsbordet, hvorfor det nu ser ud til, at Araujo vil være kampklar igen i slutningen af april – altså efter den kommende VM-slutrunde.

Uruguay var ifølge Football Espana imod Araujos operation, fordi den sydamerikanske landsholdsledelse foretrak at lade skaden hele naturligt, hvilket kunne have betydet en mere lovende prognose i forhold til VM-slutrunden, som nærmer sig med hastige skridt.

Fredag var den i øjeblikket ukampdygtige Araujo dog at finde i Uruguays VM-trup, og selvom der kun er tale om en foreløbig landsholdstrup, så vil det uden tvivl medføre irritation hos Xavi og på direktionsgangene i Barcelona.

Det er dog helt sikkert, at Uruguays landstræner, Diego Alonso, ikke vil tøve med at inkludere Araujo i den endelige VM-trup, hvis han viser sig at blive kampklar til slutrunden, så han – sammen med Diego Godin og Jose Gimenez – kan udgøre Uruguays bagkæde i Qatar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER