Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Vieira advarer storklubber: Vi vil gøre alt

Wilfried Zaha er en særdeles ombeljet – og måske snart gratis – herre, som Crystal Palace dog vil gøre alt for at holde på.
Det største salgsemne i Crystal Palace er uden tvivl Wilfried Zaha, som tilmed har kontraktudløb næste sommer. Football.london understreger, at transferrygterne i flere år har sendt den 29-årige kantspiller til Arsenal, men ”The Gunners” er tilsyneladende ikke de eneste, som er inde i billedet.

Det engelske medie mener desuden at vide, at Chelsea også er ivrige efter at få fingrene den ivorianske profil, som ifølge Calciomercato er ivrig efter at skifte til Liverpool, men Crystal Palace-manageren Patrick Vieira har tilsyneladende ikke tænkt sig at give op uden kamp.

- Der er spekulationer om alle gode spillere, som nærmer sig et kontraktudløb, udtaler Patrick Vieira ifølge football.london.

- Det eneste, vi kan gøre, er at vise den kærlighed, vi føler for ham. Jeg tror også, at han sender kærlighed den modsatte vej – med måden han spiller på.

- Vi ved, hvor vigtig han er for os, og jeg tror, at han forstår, hvor stor en spiller han er i denne fodboldklub.

- Vi forventer os meget af ham, og Wilfried elsker at have den slags pres på sine skuldre.

- Vi får at se, hvad der sker, men vi vil gøre alt for at beholde ham i klubben.

Selvom ”The Eagles” tilsyneladende vil gøre alt for at holde på Zaha, har de efterhånden travlt. Det står således Zaha frit for at forhandle med andre klubber til januar, hvorefter en eventuel bejler kan hente kantspilleren kvit og frit, når Crystal Palace-kontrakten udløber til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER