England: Premier League
FT
2 - 0
(0 - 0)
Manchester U
Tottenham
Fred (47), B. Fernandes (69)
Christian Bang Jensen

Ronaldo udvandrede ikke bare fra banen – men fra Old Trafford

Ifølge det britiske medie The Athletic forlod Cristiano Ronaldo ikke bare bænken, men også parkeringspladsen og området omkring Old Trafford, efter onsdagens kamp mod Tottenham.
Uret på Old Trafford havde kun lige passeret det 89. minut, da Cristiano Ronaldo demonstrativt valgte at forlade ikke bare Manchester United-bænken, men også hele området omkring stadion, selvom onsdagens kamp mod Tottenham stadig var i fuld afvikling. Det skriver ”The Athletic” torsdag eftermiddag.



Den femdobbelte vinder af Ballon d’Or var angiveligt stærkt utilfreds med ikke at komme på banen mod ”Spurs”, og den seneste episode onsdag aften føjer blot endnu mere brænde til bålet mellem Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo, der er kommet skævt ind på hinanden i hollænderens første periode af tiden hos ”De Røde Djævle”.

Cristiano Ronaldo har aldrig været den nye managers førstevalg på holdkortet, og i sommer forsøgte man aktivt at skippe det portugisiske stjerne afsted for en slik, da han ikke indgår i Erik ten Hags planer for fremtiden. Hvorfor et skifte for Cristiano Ronaldo ikke kom igennem, er ikke kommet frem, men angiveligt havde stjerneangriberen med fortid i Juventus og Real Madrid kun lyst til at skifte til en Champions League-klub, og her var interessen for at tilknytte en aldrende Cristiano Ronaldo i bedste fald mangelfuld.

Det er endnu ikke kommet frem, hvorvidt udvandringen får betydning for Cristiano Ronaldo, og spørgsmålet er om uret har passeret udløbsdatoen for en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER