Anders Steindorff Vad

Leder med lys og lygte efter ny træner - Schalke 04 streger markante navne

Jagten på den nye træner, som skal lede traditionsklubben tilbage til sin storhedstid, er i fuld gang. Efter gårsdagens fyring af Frank Kramer, er der nu tre kandidater som kan udelukkes.
Efter gårsdagens fyring af Frank Kramer, leder den stolte traditionsklub Schalke 04 efter en ny træner. Meget er usikkert, men hvis klubben skal have forhåbninger, om at blive i Bundesligaen, så skal den helt rette findes. Listen over potentielle træner-muligheder er lang, men nu kan tre kandidater udelukkes.

Ifølge den tyske sportsjournalist for Sky Sport Deutschland Dirk Schlarmann, har Schalke 04 givet udtryk for at de ikke er interesseret i Domenico Tedesco (med fortid i Leipzig), Florian Kohfeldt (med fortid i Wolfsburg) eller Thomas Reis(med fortid i Bochum). Disse tre trænere har altså ikke en fremtid i Schalke 04.

De seneste par år har været hårde for Schalke 04. Klubben har gået fra at være en storklub til at de rykkede ned til tyklands anden bedste række i sæsonen 21. Dette var første gang siden 1988. Dette blev i midlertidigt et kort visit, for efter sidste sæson, er de allerede tilbage og finde i Bundesligaen. Kvaliteten halter dog lidt, og på nuværende tidspunkt befinder Schalke 04 sig på en 17. plads lige under nedrykningsstregen.

Ifølge Dirk Schlarmann foregår dagens træning under assistenttræneren Matthias Kreutzer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER