Louis Andersen

Ryan om forholdet til Grabara: Det mest iskolde som jeg har prøvet

Forholdet mellem de to FCK keepere Kamil Grabara og Mathew Ryan er ikke det bedste.
FCK råder med afstand over den bedste målmandsduo i Superligaen med både Kamil Grabara og Mathew Ryan på lønningslisten. Men med to topklasse keepere i truppen er forholdet mellem dem mildes talt ikke det bedste. Kamil Grabara har været ude tidligere og ytre sig ret markant om sin egen plads på holdet og sit forhold til den australske konkurrent.

- Jeg ser ikke nogen konkurrence om målmandsposten. Jeg har al mulig grund til at mene, at jeg er førstemålmand i FC København, sagde Kamil Grabara for nylig til Tipsbladet.

Og han fik ret. Efter sin tilbagevende fra en hovedskad er polakken fast mand igen mellem stængerne hos ”Løverne”, mens Mat Ryan må tage til takke med pladsen som andetvalg. Alt imens prøver de to målmænd at undgå hinanden på træningsbanen, hvilket Mat Ryan har udtalt sig om.

- Med alle de erfaringer, jeg har gjort mig med andre keepere, så er det her det mest iskolde, som jeg har prøvet. Når jeg siger det, så er det ikke, fordi det er gået hen og er blevet flovt at være i, siger Mat Ryan til det australske medie Code ifølge Ekstra Bladet.

De to rivaler til målmandsposten kan da godt finde ud af at tale sammen, men det bliver ikke til de store ordudvekslinger.

- Vi styrer uden om hinanden, men siger hej. Vi tager en samtale eller to på træningsbanen og komplimenterer hinanden ved en god redning. Men det strækker sig egentlig ikke meget mere ud over det.

- Han har gjort det ret klart, at han ikke gør sig særlig umage med mig, så jeg gør mig heller ikke særlig umage den anden vej, siger Mat Ryan.

Udover Kamil Grabara og Mathew Ryan råder FCK også over svenske Karl-Johan ”Kalle” Johnnsson som er tredjevalg.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER