Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Ekspert: Kroos kan endnu

Toni Kroos er en aldrende herre på midtbanen i Real Madrid. Men ifølge fodboldekspert Mads Junker er han langt fra, at må afstå sin plads i startopstillingen.
- Vi har egentlig været ved at afskrive ham og set det her generationsskifte komme med Camavinga, der mere og mere vil overtage hans position. Men i dag spiller Toni Kroos en fremragende kamp. Alt det vi kender ham for, med ro på bolden, overblik, og at han er afgørende ved at sætte 1-0-målet op til Vinicius, gør, at jeg synes, han var oplevelsen derinde. Han var oppe på den helt store klinge i dag.

Sådan lyder de storrosende ord fra TV2 Sport-eksperten Mads Junker til den 32-årige Real Madrid-midtbanemand Toni Kroos. Udtalelserne falder oven på Kroos’ præstationer i weekendens El Clasico-opgør imod FC Barcelona.

Som Junker nævner det, kunne man ellers tænke at Kroos med sin relativt høje fodboldalder, snart måtte vige pladsen for de unge fremadstormende talenter i Real Madrid. Men den tyske midtbanespiller har været en fast bestanddel af madrilenernes førstehold siden 2014, og er angiveligt ikke klar til at vige pladsen helt for 19-årige Camavinga endnu.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER