Kent Christensen

Mason Mount: Vi kan vinde Champions League

Chelsea håber på at gentage Champions League-succesen fra sæson-2020/21, hvor de gik hele vejen og vandt det prestigefyldte trofæ.
Londonklubben, Chelsea, har fået en ganske god sæsonstart, hvor de i øjeblikket ligger på fjerdeplads i Premier League med 16 point efter otte kampe, og topper deres Champions League-gruppe med syv point efter fire kampe. Netop Champions League-succes er noget, der ikke ligger fjernt fra den engelske offensive-spiller, som for mindre end to år siden, var med til overraskende at vinde Champions League trofæet.

Det var blot anden gang i klubbens historie, at det lykkedes for Chelsea at vinde verdens største klubturnering, og hvis man ser på nuværende sæson, har de fået en ganske fin start i netop Champions League. Efter gårsdagens storopgør mod Milan på San Siro hjalp Mason Mount sit hold godt på vej til sejr med en assist i opgøret, og udtaler efter kampen:

- Vi vil gå hele vejen. Det er altid vores mål. Jeg føler, at vi kan gøre det med dette hold. Det har vi masser af tro på, men vi er også ydmyge. Måske er vi ikke favoritter, men det var vi heller ikke, da vi vandt turneringen sidst.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER