Niklas Gerster

Neestrup: Vi har den historisk stærkeste målmandsduo

FCK-cheftræner Jacob Neestrup er ovenud tilfreds med sin keepersituation. Så tilfreds at han kalder sin nuværende duo for den stærkeste i Superliga-historien.
- Jeg synes, at de to målmænd er en historisk stærk duo i en dansk superligasammenhæng.

Sådan siger FCK-cheftræner Jacob Neestrup til B.T. Sport om sit syn på den stærke konkurrencesituation, som han mener, at der er i FCK-buret i øjeblikket. Kamil Grabara og Matthew Ryan er aktuelt de to målmænd, som kæmper om pladsen imellem stængerne for hovedstadsklubben, og begge keepere har da også solid international erfaring fra hver deres tid i engelsk fodbold.

Neestrup kalder desuden duoen for den stærkeste i historien, og det siger ikke så lidt med tanke på, hvilke andre stærke duoer der har været i blandt andet FCK. Han bliver bedt om at sammenligne de to målmænd med den anden stærke duo, der var dengang Jesper Christiansen og Johan Wiland, kæmpede om pladsen i Ståle Solbakkens trænertid.

- Jeg synes, at de to, vi har nu, er en smule bedre.

Neestrup rangerer altså sine to målmænd over det, man vel godt kan kalde to tidligere FCK-ikoner, som begge har vogtet kassen i store Champions League-kampe. Foruden de to har de også en stærk og rutineret tredjekeeper i Kalle Johnsson, så der er nok målmand at vælge imellem for Neestrup. I øjeblikket virker det dog til at være Grabara, der er førstevalget.

I aften hvor københavnerne møder Manchester City i parken, får vi måske igen nogle indikationer på, om Grabara fuldkommen har vundet pladsen, eller om niveauet ligger så tæt, at Neestrup vælger at rotere afhængigt af præstationerne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER