Daniel Fisker

Avis: Chanceløse Liverpool er interesserede i stortalent

Liverpool er interesserede i Bayern München-stortalentet Jamal Musiala, men ”The Reds” ender tilsyneladende med en lang næse.
Selvom transfervinduet har været lukket i flere uger, svirrer der konstant rygter om de bedste fodboldspillere og største talenter på rygtebørsen. Et af de allerstørste talenter lige nu er Jamal Musiala fra Bayern München, hvorfor den 19-årige tysker efter al sandsynlighed er på blokken i langt de fleste af de europæiske storklubber.

Det er han tilsyneladende også i Liverpool, som ifølge Liverpool Echo, der citerer Sky Sports-journalisten Florian Plettenberg, men der er tilsyneladende grus i det maskineri, som skal fungere, hvis en fremtidig handel skal komme i stand. Plettenberg bekræfter desuden, at flere unavngivne storklubber er interesserede i Musiala.

Plettenberg mener at vide, at det ikke kan komme på tale, at Musiala forlader Bayern München, som tilsyneladende har tænkt sig at holde fast i, at den unge tysker ikke er til salg. Den sydtyske storklub købte Musiala i Chelsea i 2019, og i 2021 blev den unge tysker udstyret med en ny kontrakt, som strækker sig frem til sommeren 2026.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER