Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Barca-præsident: Rigtigt at sælge ud

Barca-præsidenten mener, at man lagde den rigtige strategi i den spanske storklub i løbet af sommerens transfervindue.
FC Barcelona var i pengenød i sommer og valgte at sælge ud af klubbens fremtidige medierettigheder for at få milliarder i kassen nu og her. Dertil kommer det faktum, at mange ikke til fulde forstår, hvordan Barcelonas kunne få lov til at bruge penge, når man ikke havde penge.

Barcelonas Præsident Joan Laporta er blevet beskyldt for dermed at gamble med klubbens fremtid i jagten på succes, men det er han slet ikke enig i, han mener derimod, at det var nødvendigt at handle nu for at sikre klubbens succes.

- Desværre var det sådan, at med den forretning, vi overtog, havde vi kun to muligheder. Enten skulle vi bede fansene om flere penge eller også skulle vi sælge ud.

- Midt i en pandemi ville hverken jeg eller andre i bestyrelsen bede fansene om flere penge, så vi blev nødt til at sælge andele for at konsolidere os nu og her.

- Jeg kan berolige med, at vi i et svært marked solgte til en god pris uden at ødelægge klubbens indkomstmuligheder i fremtiden, siger Laporta i et interview med Sport.

Barcelona har netop præsenteret et overskud på 728 millioner kroner, hvor de mange salg af medierettigheder selvfølgelig er med til at generere dette overskud. Dog betyder dette også, at overskuddet kun kan betragtes for den nuværende sæson, når næste sæson starter, vil situationen se anderledes ud.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER