Niklas Gerster

Kampklare Grabara har tilgivet Mathias Ross

Grabara er klar til at spille for FCK igen, og han har på trods af den voldsomme duel med den tidligere AaB-spiller Mathias Ross ikke noget at udsætte på ham.
- Jeg har det godt. Det føles dejligt at være tilbage. Det var en skade, der ikke lige forsvandt på en dag, men jeg har arbejdet hårdt på at vende tilbage hurtigst muligt. Jeg var her (På FCK’s træningsanlæg, red.) hver eneste dag i landskampspausen. Det havde måske været bedre at holde et par fridage, men det havde jeg ikke lyst til.

Sådan siger den polske FCK-målmand Kamil Grabara til Tipsbladet. Polakken pådrog sig en slem skade tilbage i juli efter et grimt sammenstød med Mathias Ross, og måtte opereres i ansigtet i hele syv timer, som han beskriver det til Tipsbladet. Men efter en længere pause er han nu klar til at vogte buret for FCK igen. Det vil dog være i en slags ”Batman-maske,” der skal beskytte ansigtet.

I samme ombæring forholder han sig også til situationen, hvor han blev skadet, og denne står lysende klart frem for ham:

- Jeg kan huske alt fra duellen. Jeg kunne godt mærke, at han smadrede mit ansigt en smule, og at mit øje lukkede med det samme. Jeg tænkte nok, at noget var brækket, og det viste sig så at være lidt mere brækket, end jeg havde forventet. Jeg er glad for, jeg ikke er handicappet nu.

Grabaras beskrivelse understreger, at episoden var meget voldsom, men han siger som opfølgning at han på trods af at være vred på Mathias Ross i starten, ikke ser nogen grund til at være det længere. Han fortæller, at Ross på en måde har undskyldt, selvom Grabara ikke forventede det af ham.

Efter Grabara pådrog sig skaden hentede FC København den tidligere Premier League-målmand Matthew Ryan ind som gardering, og han har stået blændende i kassen siden Grabara udgik. Kan Grabara mon tilbageerobre pladsen?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER