Niklas Gerster

Galatasaray vil forgylde Victor Nelsson

Den 23-årige forsvarsspiller er en populær herre i den tyrkiske hovedstadsklub, og det bliver der nu angiveligt sat voldsomt pris på.
Victor Nelsson gør det glimrende hos sin tyrkiske klub Galatasaray, hvor han har været en fast krumtap i midterforsvaret, siden han skiftede dertil sidste sommer. Det vil storklubben nu belønne ifølge kilder fra bold.dk.

De melder, at Galatasaray vil forlænge Nelssons kontrakt med yderligere et år, således at den løber frem til sommeren 2027. Derudover vil de putte en god sjat mere i hans lønningspose, da de vil forhøje hans nuværende årsløn på cirka 7,4 millioner kroner til lidt over 11 millioner kroner.

Kontrakten er dog endnu ikke underskrevet, da en væsentlig del af forhandlingerne fra Galatasarays side er, at de vil fjerne den frikøbsklausul på knap 186 millioner kroner, som aktuelt er en del af Nelssons kontrakt.

Nelsson har i sommerens transfervindue været sat stærkt i forbindelse med den spanske storklub Sevilla, og den øgede interesse på landsholdsbejleren, får nu tyrkerne til at ville prissætte hans værd yderligere. Kan de mon nå til enighed om forholdene?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER