Europa: UEFA Nations League
FT
3 - 3
(0 - 0)
England
Tyskland
L. Shaw (72), M. Mount (75), H. Kane (83)
İ. Gündoğan (52), K. Havertz (67), K. Havertz (87)
Niklas Gerster

Hvem blev vindere og tabere for England og Tyskland i sidste VM-test?

Gårsdagens opgør imellem de to fodboldmastodonter var et medrivende et af slagsen, og endte 3-3. Men hvem stod bedst ud, og hvem var der størst panderynker hos fra de to mandskaber i den sidste landskamp inden VM-slutrunden?
Det engelske medie The Guardian har uddelt karakterer fra 1-10 til spillerne fra de stjernespækkede mandskaber ovenpå den målrige kamp i går. Her fik tilhængerne den sidste forsmag på, hvordan kampformen ser ud for deres respektive mandskaber.

Hos englænderne er det afgjort det 19-årige midtbanekomet Jude Bellingham, som får mest ros med på vejen. Af de startende elleve fik han den højeste karakter på otte. Man forstår godt, hvorfor han er på radaren i alle de store klubber, og i går leverede han nok engang en flot præstation. Han beskrives af The Guardian som hårdtarbejdende og influerende i det offensive spil. Han var både involveret i det første mål, og derudover tilkæmpede han sig et straffe.

Den store taber for England blev til gengæld Harry Maguire. United-forsvarsspillerens form er for alvor dykkende, og i går var ingen undtagelse. Han får karakteren tre af The Guardian. Han begik et kluntet straffe, og mistede flere bolde. Heriblandt førte en af disse til Tysklands andet mål.

Vender vi blikket imod Tyskland, så var det lidt overraskende Kai Havertz, der stjal overskrifterne. Havertz har slidt med præstationerne i Chelsea, men i går var han redningsmanden for Tyskland, da han udlignede til 3-3 i 87. minut. Desuden stod han for et perlemål til 0-2.

Ellers så rutinerede Niklas Süle får omvendt den hårdeste medfart fra The Guardian. Han får karakteren fire, da han var stærkt impliceret i, at den tyske 2-0-føring smuldrede.

Dette var således de store overskrifter på den sidste VM-test for to af forhåndsbejlerne til at vinde trofæet i Qatar. Få her nedenunder det øvrige overblik over karaktererne til de to mandskaber.

England:

Nick Pope: 3
John Stones: 6
Eric Dier: 6
Harry Maguire: 3
Reece James: 6
Jude Bellingham: 8
Declan Rice: 7
Luke Shaw: 7
Phil Foden: 5
Raheem Sterling: 6
Harry Kane: 7

Indskiftere:

Kyle Walker: 6
Mason Mount: 7
Bukayo Saka: 8
Jordan Henderson: 6

Tyskland:

Marc-André ter Stegen: 7
Thilo Kehrer: 5
Niklas Süle: 4
Nico Schlotterbeck: 4
David Raum: 5
Joshua Kimmich: 6
Ilkay Gündogan: 6
Jonas Hofmann: 5
Jamal Musiala: 7
Leroy Sané: 6
Kai Havertz: 8

Indskiftere:

Timo Werner: 7
Serge Gnabry: 6
Robin Gosens: 6
Thomas Müller: 6
Armel Bella-Kotchap: 6