Daniel Fisker

Zanetti bekræfter: Der var forhandlinger

Javier Zanetti har løftet sløret for, at Inter forhandlede med Paulo Dybala i sommerens transfervindue.
Paulo Dybala havde kontraktudløb, da den forgangne sæson sluttede, så derfor var der i løbet af foråret gang i kontraktforhandlingerne i Torino. Den nu 28-årige argentiners repræsentanter og Juventus var dog tilsyneladende langt fra hinanden.

Serie A-profilen, som fik sit gennembrud i Palermo og i 2015 skiftede til Juventus, skulle derfor på jagt efter en ny arbejdsgiver. De første rygter gik på, at Inter var interesserede i Dybala, som altså endte hos José Mourinho i AS Roma.

Javier Zanetti, der fungerer som vicepræsident i Inter, bekræfter nu, at Milano-klubben rent faktisk forhandlede med Dybala i løbet af sommeren, før han den 20. juli blev præsenteret i den italienske hovedstadsklub.

- Ja, der fandt forhandlinger sted, men vi hentede Lukaku. Vi havde allerede en vigtig angriber, udtaler Javier Zanetti ifølge Football Italia.

- Jeg tror, at han har det godt i Roma. Jeg kender Mourinho, og jeg ved, at han kan få det bedste ud af ham.

Dybala har fået en fin start i AS Roma – under Mourinhos vinger. Argentineren har scoret fire mål og leveret to assists i otte kampe. Han har dermed – foreløbig – overgået sig selv fra sidste sæson i Juventus, hvor han nåede 10 mål og fem assists i 29 Serie A-kampe.