Louis Andersen

Fredagens engelske rygter

De seneste rygter fra det engelske.
Leicester City har valgt at give manager Brendan Rodgers mere tid til at få vendt den dårlige sæsonstart. Modtagelsen han fik fra fans ved hjemmekampen mod Nottingham Forest, kan være nøglen til nordirerens fremtid i klubben. (The Athletic)

Kontraktforhandlingerne mellem Everton og Anthony Gordon "skrider godt frem", da Gordon, der blev sat i forbindelse med et skifte til Chelsea i sommerens transfervindue, ser frem til en "væsentlig" lønstigning. (inews)

Manchester United-manager Erik ten Hag vil afgøre den hollandske midtbanespiller Donny van de Beeks fremtid i oktober. Hollænderen har kæmpet for spilletid på det seneste. (Manchester Evening News)

Den sydkoreanske forsvarsspiller Kim Min-jae, som er blevet sat i forbindelse med Manchester United, har en frigivelsesklausul i sin Napoli-kontrakt på omkring 372 millioner kroner. Men da den ikke kan aktiveres i januars transfervindue, må enhver klub, der ønsker at købe Min-jae, vente til næste sommer. (Gianluca Di Marzio)

Den engelske midtbanespiller Callum Hudson-Odoi har imponeret i de sidste fire kampe for Bayer Leverkusen, hvortil han er udlånt fra Chelsea. (The Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER