Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Brøndby bekræfter

Brøndby IF bekræfter mandag morgen de rygter, som der florerede søndag aften angående et forestående salg af Brøndby IF.
Søndag aften kort tid efter Brøndbys 0-0-kamp i Viborg, kunne Ekstra Bladet afsløre, at et salg af Brøndby IF kan være nært forestående. Og på Brøndbys hjemmeside kunne man her til morgen så læse i en fondsbørsmeddelelse, at klubben bekræfter en fortsat dialog omkring et salg.

- Under henvisning til de verserende rygter i medierne om, at Brøndby IF er i aktuelle drøftelser med en potentiel investor vedrørende en mulig investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer, og fortsat har dialog med investorer for at afdække mulighederne for en mulig investering i Brøndby IF.

- Hvis drøftelserne resulterer i konkrete aftaler, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom, som også meddelt i selskabsmeddelelse 7/2022, lyder det i selskabsmeddelelsen på Brondby.com.

Der var for alvor gang i rygterne om et salg af dele af aktiemajoriteten i Brøndby tidligere på året, hvor rygterne særligt gik på, at det er amerikaneren David Blitzer, som er på vej ind i vestegnsklubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER