Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Manchester City har tilsluttet sig Tottenham og Chelsea i kampen om Inters slovakiske forsvarsspiller Milan Skriniar. (Sun)

Manchester City vil vente til efter VM med at åbne forhandlingerne med den engelske forsvarsspiller Kyle Walker om en kontraktforlængelse. (Star)

Leicester er interesseret i at hyre Brentford-manager Thomas Frank, hvis de beslutter sig for at opsige kontrakten med Brendan Rodgers. (Telegraph)

Nottingham Forest er opsatte på at forlænge samarbejdet med manager Steve Cooper, primært for at hæve kompensationen, som de skal betales, hvis han skal hentes af en anden klub. Bodø/Glimts Kjetil Knutsen og tidligere Burnley-boss Sean Dyche er mulige erstatninger, hvis Cooper forlader klubben. (Sun)

Newcastle er interesseret i at hente Dynamo Kyivs kantspiller Viktor Tsygankov til januar, men Borussia Dortmund, RB Leipzig, Wolverhampton og West Ham er også interesseret i den 24-årige ukrainske landsholdsspiller. (Jeunes Footeaux)

Bayer Leverkusens franske kantspiller Moussa Diaby tiltrækker sig interesse fra Chelsea, Tottenham, Arsenal, Manchester City og Newcastle. (90min)

Manchester United er interesseret i at hente FC Barcelonas 31-årige franskmand Antoine Griezmann til januar. (Daily Express)

Liverpool og Manchester United er interesseret i at hente Flamengos 21-årige brasilianske midtbanespiller Joao Gomes til januar. (CalcioMercato)