Tyskland: Bundesligaen
FT
1 - 0
(0 - 0)
Dortmund
Schalke 04
Y. Moukoko (78)
Torsten Brix

Schwolow drillede Dortmund i Revier-derbyet

Den pressede storklub var tilbage i Bundesligaen imod Dortmund…
Schalke04 gik på to år fra ottendedelsfinalen i Champions League til en nedrykning i Bundesligaen. I foråret 2021 rykkede de ud af Bundesligaen, efter de ikke havde vundet i 30 kampe, så da ”De Kongeblå” lørdag eftermiddag var oppe imod rivalerne fra Dortmund, var det til glæde for de mange Schalke04-fans.

Disse fans kunne glæde sig over, at deres målmand Alexander Schwolow spillede en rigtig god kamp imod Dortmund og havde blandt andet en flot redning på hovedstødet fra Jude Bellingham – se forsøget her:



Sidste sæson, hvor de to hold mødtes i “Revier-derbyet”, endte det sammenlagt med en sejr på 7-0 til Dortmund, og de var også klart bedst i efterårsudgaven 2022. Trods flere chancer kunne Dortmund ikke score på Schwolow før der blot var ti minutter igen, da den blot 17-årige indskifter Youssoufa Moukoko headede det gode indlæg fra Marius Wolf.

Dortmund har dermed scoret i deres sidste 38 Bundesliga-kampe på hjemmebanen, men imod de gældsplagede Schalke04 havde de store problemer. Klubben skulle have en gæld over 1,5 milliard kroner, hvilket man også kan aflæse i spilletruppen, men imod Dortmund kæmpede de fornemt.

I kampen imellem rivalerne var der mange hårde frispark og nærkampe – men Dortmund vandt, selvom Schwolow drillede i Revier-derbyet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER