Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Medie: Landsholds VM-deltagelse i fare

På grund af uoverensstemmelser og svindel risikerer Ecuador nu at blive smidt ud af VM i Qatar til vinter, inden turneringen overhovedet er begyndt.
Efter mediet Sportsmail har afsløret, at en af Ecuadors spillere har benyttet sig af en falsk fødselsattest, og at Ecuadors fodboldforbund samtidig dækkede over dette, risikerer Ecuador nu at blive nægtet adgang til VM i Qatar til vinter, det skriver det spanske sportsmedie Marca.

Der er ifølge mediet tale om højre-backen Byron Castillo, som spillede otte kampe i Ecuadors vm-kvalifikation. Castillo bliver nu undersøgt for at have benyttet sig af falske identiteter, nærmere bestemt hans fødselsattest, som beskriver, hvor spilleren er født. Der bliver nemlig spekuleret i, om Castillo er født i Ecuador eller om han egentlig er fra Colombia.

Hvis Ecuador bliver smidt ud af VM, inden turneringen starter til november, kan det have betydning for, hvem Qatar skal møde i åbningskampen, da modstanderrollen i den eftertragtede kamp er blevet givet til Ecuador.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER