Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 0
(0 - 0)
Sporting CP
Tottenham
Paulinho (90), A. Gomes (90)
Asbjørn Steffensen

Optakt: Sporting - Tottenham

Indkast.dk kigger frem mod tirsdagens Champions League-brag mellem Sporting og Tottenham.
Kommentar:
Tirsdag aften skal førerholdet af Champions Leagues Gruppe D findes, når portugisiske Sporting får besøg af Tottenham. Begge hold trak sig sejrrigt ud af første gruppekamp mod henholdsvis Frankfurt og Marseille.

Sporting gjorde en god figur i sidste gruppespil i turneringen, hvor de formåede at gå videre foran blandt andet Dortmund. I ottendedelsfinalen blev Manchester City dog for stor en mundfuld. Klubbens træner Ruben Amorim har imponeret, siden han blev ansat i 2020. I sin første hele sæson ledte han klubbens til dets første mesterskab i 19 år. Amorims bedrifter gjorde, at han blandt andet var på tale, da Chelsea manglede ny manager efter Thomas Tuchels fyring.
Klubbens store stjerne, portugisiske Pedro Goncalves, er startet sæsonen godt med fire mål og tre assist i syv kampe. Han bliver instrumentel for klubbens chancer for at sikre sig point mod det engelske hold.

Tottenham er tilbage i Champions League efter to sæsoners fravær, og fik et glimrende comeback mod Marseille. Klubben har oprustet truppen godt grundigt hen over sommeren, hvor der er blevet hentet nye spillere på næsten alle positioner. I Antonio Conte har Spurs fået en manager, der er vant til at vinde, og fremtiden ser lys ud for klubben fra det nordlige London. Klubbens offensiv kan få de fleste forsvarsspillere til at ryste i bukserne med deres sammenspil og mange mål. Danske Pierre-Emile Højbjerg er fast inventar på midtbanen og har allerede scoret to gange denne sæson. Klubben var på forhånd favoritter til at vinde denne gruppe, og det kræver en sejr mod et velspillende og formstærkt Sporting-mandskab.

Skader og karantæner:
Sporting:
Daniel Braganca (Skade)
Jeremiah St. Juste (Skade)

Tottenham:
Lucas Moura (Skade)

Bud på kampens profil:
Richarlison har fået en god start i Tottenham-trøjen og scorede de to mål mod Marseille i sin første Champions League-kamp. Den brasilianske angriber har både teknik og skarphed og er i strålende form. Han kan gøre det onde ved Sportings defensiv.

Bud på kampens resultat:
To formstærke hold, der aldrig har mødt hinanden før i en gældende kamp, skal forsøge at åbne hinanden defensiv op. Spillet kan gå hen og blive en smule afventende og derfor knap så målrigt. Et bud fra redaktionen på Indkast.dk bliver derfor en kneben 1-o-sejr til gæsterne fra Tottenham.

Kampen fløjtes i gang tirsdag aften klokken 18:45 på Estádio José Alvalade i Lissabon. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER