T. Lato (7), S. Lino (14), S. Castillejo (16), N. González Iglesias (65), H. Duro (68), M. Kourouma Kourouma (88)
G. Álvarez (78), M. Arambarri (90)
Marcus Parsberg Overbye

Gattuso: Jeg mødte Jomfru Maria i egen person

Valencia-træneren brugte grum oplevelse som pejlemærke efter weekendens storsejr over Getafe.
Gennaro Gattuso var ikke tilfreds med sit holds indsats i kampens efterår, da de besejrede Getafe med 5-1.

- Jeg tabte en Champions League finale, hvor vi var foran med 3-0 mod Liverpool, og jeg mødte Jomfru Maria i egen person. I fodbold skal man altid respektere modstanderen og gøre sit bedste.

Sådan lød det efter kampen, da Valencia-træneren ikke var tilfreds med sit holds indsats i kampens efterår. Gattusos udtalelse leder tanker over på en italiensk talemåde, der beskriver, hvor rødglødende midtbanespilleren var efter det famøse nederlag til Liverpool i Champions League finalen i 2005.

Den indskiftede Valencia-angriber, Duro, scorede ellers til 5-0 efter 68 minutter, hvorefter ’’Los Che’’, ifølge Gattuso, blev for tilbagelænet i deres tilgang til kampen.

Det udnyttede gæsterne fra Getafe, da Gaston Álvarez kunne reducere til kampens slutresultat 5-1. Derudover modtog det tidligere Barcelona-koryfæ, Ilaix Moriba, sit andet gule kort efter 88 minutter på grønsværen, og måtte derfor gå før holdkammeraterne i omklædningsrummet.