Louis Andersen

Hyballa: I ønsker ikke at have et problem med mig

Peter Hyballa blev aldrig den store succes i Esbjerg fB, da han sidste sommer overtog trænersædet, efter ca. tre måneder var han væk fra posten igen.
TV SYDs længe ventede dokumentarserie 'Esbjerg fB: Love it or leave it' har torsdag premiere. I serien får man et helt unik indblik i klubbens kulisser fra sidste sæson, som var alt andet end en dans på roser.

I serien kan man blandet andet se, da Peter Hyballa blev præsenteret som ny cheftræner. Tyskeren endte med at løbe ind i et kæmpe stormvejr af kritik for sin skrappe og hårdhændede metoder. Især hans retorik ved hans første møde med spillertruppen har vagt opsigt, her udtaler han blandet andet:

- Alle, der er her i omklædningsrummet, kæmper for sit job, kæmper for din plads og kæmper for sin spillestil. Jeg kan lide spillere, der arbejder, er punktlige og hvor der ikke er så meget bla bla bla, siger Hyballa foran truppen.

- Jeg kan ikke lide dovne spillere. Jeg kan ikke lide spillere, der går bag om ryggen på mig og taler lort om mig eller min trænerstil. Og jeg kan ikke lide spillere, der tror, de er mere, end de er.

- Så hvis I har den karakter, så har I et problem med mig. Og jeg sværger - I ønsker ikke at have et problem med mig.

De tre første afsnit ligger tilgængelige på TV SYDs hjemmeside.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER