Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Lössl tilbage hos FCM

Jonas Lössl træner tirsdag igen med hos FCM efter længere tids spekulationer om hans fremtid.
Tirsdag vender Jonas Lössl tilbage på træningsbanen hos FC Midtjylland. Det siger klubbens sportschef, Svend Graversen, efter mandagens sejr i Superligaen over Brøndby.

- Så vidt jeg ved, har Lössl en lang kontrakt. Jeg snakkede med ham i går, jeg snakkede med ham i forgårs, og Albert Capellas snakkede med ham i går. Han glæder sig til at komme tilbage, og så går han hen og giver den en skalle, og så må han ned og konkurrere med Elias (Olafsson, red.) i målet.

- Han træner med i morgen (tirsdag, red.) Han er i Danmark nu, siger sportschefen ifølge B.T.

Den tidligere landsholdsreserve har ikke været en del af klubbens sæsonopstart. I stedet har han trænet med hos franske Bordeaux, men der kom ikke en kontrakt ud af det.

Sidste år hentede FCM Lössl hjem på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025. Men efter han overtog målmandsposten fra Jesper Hansen, blev Lössl i den forgangne sæson henvist til bænken, mens Elias Olafsson blev midtjydernes førstemålmand. Den rolle kunne Lössl ikke indfinde sig med og han tog i stedet for til England og Brentford på en lejekontrakt den sidste halvdel af sæsonen.

Dengang udtalte en skuffet Lössl til TV 2 SPORT, at han ikke ville tilbage til den midtjyske klub, hvor karrieren startede.

- Jeg føler ikke, at de gensidige forventninger, vi havde til hinanden, er blevet opfyldt, og derfor drager jeg nu videre i min karriere. Jeg ville have elsket at slutte, hvor det hele startede.

- Det var derfor, jeg vendte hjem, mens jeg stadig følte, at jeg kunne bidrage med noget både på og uden for banen, men eventyret skulle ikke slutte sådan i denne omgang, sagde han.

FC Midtjylland råder også over målmanden David Ousted, som endnu en gang har udsat sin fodboldpension.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER