Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Medie: Liverpool har mundtlig aftale med Dortmund-komet

Ifølge mediet Football Insider har Liverpool angiveligt lavet en mundtlig aftale med Dortmunds unge stjerne Jude Bellingham.
De skriger på forstærkninger til midtbanen i Liverpool efter en svær sæsonstart, hvor titelaspiranterne blot har formået at hente to point i de første tre kampe i den nye sæson af Premier League.

Nu er der dog gode nyheder på vej for de hungrende Liverpool-fans. For ifølge mediet Football Insider har Jürgen Klopp og co. allerede indgået en mundtlig aftale med Dortmunds 19-årige gigatalent Jude Bellingham.

Der er dog et lille men. For ifølge mediet vil en handel tidligst kunne ske til januar, da Dortmund angiveligt har afvist at sælge midtbane-stjerneskuddet allerede i dette transfervindue. Jude Bellingham er desuden på kontrakt med den tyske storklub frem til 2025, så Liverpool skal også smide et stort beløb på bordet, hvis de ønsker at sikre sig den engelske komet.

Her mener Football Insider at vide, at Dortmund kræver mindst 850 millioner kroner for englænderen. Hertil vil komme en række bonusser oveni, og derfor kan det blive en dyr fornøjelse, hvis ”The Reds” vil sikre sig Bellinghams underskrift.

Jude Bellingham har trods sine blot 19 år allerede spillet 15 kampe for det engelske A-landshold. Han har desuden allerede spillet næsten 100 kampe for Dortmund, da han er noteret for 94 kampe i skrivende stund. Det er desuden blevet til 11 mål og 19 assists. Man kan derfor godt forstå, at Liverpool ønsker at få fingrene i det engelske wonderkid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER