Anders Vestergaard

Torsdagens engelske rygter

Transfervinduet nærmer sig lukketid, og de engelske klubber gør deres for at optimere trupperne inden den 1. september.
Arsenal er stadig interesseret i Pedro Neto. London-klubben frygter dog, at Wolves-kanten vil være for dyr denne sommer. Man vi prøve at nå frem til en løsning, inden vinduet lukker den 1. september. (Daily Express)

Manchester United overvejer i disse timer, om Memphis Depay skal tilbage til Old Trafford. Erik ten Hag og klubbens sportslige ledelse planlægger at lægge et bud på 8 millioner pund, godt 70 millioner kroner.

Chelsea overvejer mulighederne for at hente Bayer Leverkusens center-back Edmond Tapsoba som et alternativ til Wesley Fofana, som Chelsea har fået afvist et 600 millioner kroner-bud på af Leicester. (Sky Sports)

Leeds United arbejder på at hente Hee Chan Hwang i Wolves. Leeds har længe været på udkig efter en angriber, og nu vil man altså lægge et bud på 220 millioner kroner for spilleren, som Roma også holder skarpt øje med. (Sky Sports)

Erik ten Hag er tilsyneladende lun på idéen om at hente Christian Pulisic til Chelsea. Skiftet vil ifølge Sky Sports give god mening for alle parter, da Pulisic ikke får den spilletid han ønsker i Chelsea. (Sky Sports)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER