Fodbold nyheder

Agbonlahor om Fernandes:
Den værst mulige holdkammerat

Af Daniel Fisker

Den tidligere Aston Villa-profil Gabriel Agbonlahor langer ud efter Bruno Fernandes efter Manchester Uniteds 4-0-nederlag til Brentford.
Article image
Gabriel Agbonlahor var ikke ligefrem imponeret over Bruno Fernandes’ arbejdsindsats, da Brentford besejrede Manchester United 4-0. Den tidligere Aston Villa-angriber omtalte således portugiseren i knap så rosende vendinger, da han i kølvandet på Manchester Uniteds andet nederlag i træk kommenterede kampen hos talkSPORT.


- Ja, han har gode statistikker, scorer mål og leverer assists, men han ligner den værste holdkammerat, udtaler Gabriel Agbonlahor til talkSPORT ifølge Daily Mail.

- Hver gang en spiller smider bolden væk, hver gang han selv smider den væk, så kaster han armene op i vejret og fægter med armene imod holdkammeraterne. Selv når han sidder på bænken, fægter han med armene.

Agbonlahor sammenligner Fernandes med Paul Pogba, som jævnligt blev kritiseret for ikke at yde sit bedste, da han slog sine folder på Old Trafford.

- Jeg har spillet sammen med spillere som ham. Man ville være rasende på ham.

- Hvis det var Paul Pogba, ville han blive slagtet i medierne.


- Fernandes kan slippe afsted med mord. Så du Fernandes gøre noget som helst? Det er lettere at pege på Maguire, Ronaldo, Rashford eller Sancho.

- Jeg kan ikke huske, hvornår Fernandes senest spillede en hæderlig kamp. Han er altid den spiller, der kaster armene op i vejret. Selv når det er ham selv, der smider bolden væk.

- Han kan finde på at spille bolden til dig med en dårlig aflevering, og så giver han dig skylden. Det er den slags spiller, Fernandes er. Den værst mulige holdkammerat.

Bruno Fernandes har spillet i Manchester United siden januar 2020, hvorefter han nåede at spille 14 kampe af den igangværende sæson, hvilket kastede otte mål og syv assists af sig. I de seneste to Premier League-sæsoner har 29-årige Fernandes spillet 73 Premier League-kampe, scoret 28 mål og leveret 17 assists, hvorfor han – på papiret i hvert fald – har haft en god tid på Old Trafford.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona