Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Kan et lån nogensinde være en god løsning?

Hvis du nogensinde har overvejet at låne penge, kan du sikkert genkende følelsen af, at der er et eller andet, der fortæller dig, at det ikke er en god ide. Det kan være din mavefornemmelse, din viden om lånemarkedet eller din gammelkloge far.
I virkeligheden er lån en ret essentiel del af vores økonomiske system, hvilket eksempelvis viser sig ved, at en stigende rente på boligmarkedet har stor indflydelse på hus- og lejlighedspriserne. Men lån kommer også i mindre størrelse, hvilket ofte kaldes forbrugslån. Et forbrugslån er et alternativ til at købe på afbetaling eller sparer op til det, du ønsker dig.

Hvis det er en mobiltelefon, kan det være en god ide at spare op i stedet for at låne, men skal du have renoveret køkkenet, er det næppe en optimal løsning. Forbrugslån bliver nemlig af mange brugt til at renovere hus, købe bil eller optimere eksisterende gæld. Og inden du får kaffen alt for galt i halsen, fordi ‘’det kan da aldrig betale sig'' så bør du vide, at forskellen på renten på et forbrugslån og boliglån, ikke nødvendigvis er ret stor, men også at det er som at sammenligne Messi med Makienok. Begge er fodboldspillere, men derudover er forskellen enorm. Det absolut vigtigste, du bør vide om lån er, at du ALTID skal sammenligne forskellige bankers tilbud med hinanden, inden du tager en beslutning om at låne.

Her kan du bruge en sammenligningstjeneste, der, hurtigere end dit gennemsnitlige VAR-tjek, kan finde tilbud på lån fra flere banker. I Danmark er LendMe den største sammenligningsplatform for lån, og i denne artikel kan du læse om, hvorfor det er en god ide at sammenligne.


Okay - hvad er forbrugslån egentlig for noget?
Et forbrugslån er et lån, der typisk bruges til at finansiere forbrug, hvilket kan være alt. Det kan eksempelvis være en renovering af boligen, en uforudset tandregning eller et nyt TV, så du er klar til den nye fodboldsæson.

Et forbrugslån giver dig mulighed for at få det ønskede beløb med det samme, og du behøver ikke at spare op i lang tid for at kunne realisere dit forbrug. Her kan et forbrugslån ofte være et mindre lån på mellem 10.000 og 50.000 kroner, mens det er muligt at låne op til 500.000 kroner. Du skal dog være opmærksom på, at et forbrugslån ofte har en højere rente end et boliglån eller studielån.


LendMe kan hjælpe med at finde det bedste forbrugslån
Prisforskellen på lån kan være helt op til 5,5 gange så stor alt efter, hvilken bank du låner hos, hvorfor du bør sammenligne dine muligheder for at kunne finde det bedste lån, og det er her, at LendMe kommer ind i billedet.
Et godt eksempel på en sammenligningstjeneste, som kan gøre det nemmere at finde det rette samlelån, er lendme.dk.
En stor fordel ved bankerne, som LendMe samarbejder med, er også, at de tilbyder konkurrencedygtige renter, som starter på 3,49%, eftersom de er specialiserede i udlån.

Lendme.dk fungerer nemlig ved, at forbrugere udfylder en ansøgning på hjemmesiden, hvorefter du vil få tilbud fra de banker, der er tilknyttet platformen, som kan være både danske og udenlandske banker. Herefter kan du sammenligne diverse tilbud, så du nemmere og hurtigere kan finde det bedste.

Det er samtidig 100% gratis og uforpligtende at sammenligne lån, og du kan starte en ansøgning på lendme.dk allerede i dag, hvis du føler, behovet skulle være der.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER